Zane un Agris iepazinās salīdzinoši nesen - 2021. gada martā. Zane, kādu laiku jau būdama portālā, pamanīja Agri, kurš otrapuse.lv bija reģistrējies pirmo reizi. Neko daudz negaidot no šīs iepazīšanās, Zane uzsāka saraksti. Pēc 6 mēnešiem viņa pārcēlās uz dzīvi no Tukuma uz Liepāju un 2022. gada 8. jūlijā abi mija gredzenus. Ar savu stāstu jaunais pāris dalās, kamēr bauda savu kāzu ceļojumu Austrijā.



“Paldies otrapuse.lv un visiem, kas saka, ka te iepazīties nav iespējams, mēs sakām-ir! Un arī 50 gados! Novēlam arī citiem atrast savu īsto cilvēku un tad - ilgi un laimīgi!”

Esi otras puses meklējumos? Reģistrējies , jo labākais laiks, lai iemīlētos, ir tagad! 💙

Un tā aizsākās mūsu kopīgais stāsts

Zane portālā periodiski bija aktīva, taču nekas noturīgs līdz šim nebija izveidojies. Agris portālā reģistrējās pirmo reizi, un Zane viņu, kā “jauniņo”, ievēroja, nolēma uzrakstīt, neko daudz negaidot - Liepāja taču tik tālu un ieganstu, kāpēc, nē, vienmēr var atrast. :)



“Pirmo reizi tikāmies pēc mēneša. Pa to laiku jau biju paspējusi padusmoties, ka Agris neatbild momentā - tagad jau saprotu, ka viņš nav tehnoloģiju cilvēks un ir aizņemts savos darbos.
Agris mani uzaicināja uz pusdienām Liepājā, man tieši svētdienā nebija, ko darīt, tāpēc nolēmu aizbraukt. Sagatavojis gardas pusdienas, izrādīja māju. Kopā ar viņu sajutos labi un mierīgi,” tagad stāsta Zane. 

Klausiet savu sirdi - un viss pats sakārtosies

Tā aizsākās Zanes un Agra satikšanās nedēļas nogalēs, taču ar katru reizi, abi saprata, ka šķirties svētdienu pēcpusdienās paliek arvien grūtāk, taču Zanei Tukumā bija labs darbs, kuru pamest uzreiz, kopā ar pārējo dzīvi tur, nebija iespējams. Un tad tas notika - decembrī Zane saņēma darba piedāvājumu Liepājā: “Sapratu, ka tā ir zīme! Aizgāju no darba un sāku strādat Liepājā, kam Ziemsvētkos sekoja skaists bildinājums ar mūziku un tikai mums diviem noīrētu restotānu.
Teicu, JĀ! Kāzas vienojāmies svinēt 2022. gada 8. jūlijā -  gatavojāmies, izdomāmām visu līdz pēdējam sīkumiņam. Diena patiesi bija skaista!”



"Mums abiem ir pieauguši bērni,kas atbalsta mūsu izvēli, un joprojām kopā jūtamies lieliski."
Zanes un Agra padoms tiem, kas meklē: pieejiet nopietni, cieniet otru, neizvirziet prasības un noteikumus, jūtiet ar sirdi, ka gribat redzēt šo cilvēku blakus ikdienā, un viss notiks. 



Esi otras puses meklējumos? Reģistrējies , jo labākais laiks, lai iemīlētos, ir tagad! 💙