Ārā no vasaras ne vēsts, tā vien šķiet, ka vasara pati devusies atvaļinājumā... Ko darīt, ja visas ieplānotās aktivitātes par kopīgu sauļošanos pludmalē, peldi jūrā, pikniku parkā izpaliek? Un pateicoties nemitīgajam lietum, nav lustes doties ārpus mājas? – Neļauj sliktajiem laikapstākļiem sabojāt iepazīšanos! Otrapuse.lv aicina Tevi iepazīties ar deviņām randiņu idejām, kas noderēs lietainā un vēsā laikā. 
 
romantiska tikšanās mēness gaismā
1. Kartupeļu pavēlnieks jeb kulinārais izaicinājums  
Gatavojiet kopā vakariņas! – Nereti ne tikai pirmo randiņu, bet arī attiecību laikā, cilvēki mēdz doties uz restorāniem, kafejnīcām, kad esat tikuši pāri pirmajiem randiņiem, ierosini nelielas pārmaiņas. Mēģiniet pagatavot kādu ēdienu kopā, pārrunāt svarīgākos dienas notikumus, iepazīt viens otru, paralēli gatavojot maltīti, ieliekot tajā emocijas. Baidies par savām ēst gatavošanas prasmēm? – Neuztraucies, Tu vienmēr vari uzņemties kartupeļu mizotāja vai dārzeņu griezēja lomu. Pats galvenais nav profesionālas iemaņas pavārmākslā, bet gan kopīgi pavadītais laiks.
randiņš virtuvē

2. Virtuālais ceļojums pāri okeānam 
Kino – par standarta apmeklējuma vietu gan pirmajos randiņos, gan attiecību laikā ir kļuvis kinoteātris. Taču tas var būt arī kā virtuāls ceļojums pāri okeānam... Pārsteidz savu izredzēto, un aizved viņu uz kādu operas vai baleta izrādi kinoteātra zālē. Vairāki Latvijas kinoteātri piedāvā tiešraides translāciju vai iespēju noskatīties operas izrādes ierakstu uz lielā kinoteātra ekrāna. Laikā, kad teātra un operas sezona ir noslēgusies, jums būs iespēja uzposties un sajusties gluži kā pasaules labāko operteātru zālē, atrodoties tepat Rīgā. 
 
3. Pičiņu-pačiņu nosalušām kājiņām...
Sasildieties! Dodieties uz kādu no ūdens relaksāciju centriem vai ūdens atrakciju parkiem, kur varēsiet atpūsties ne tikai džakuzi, bet arī sasildīties pirtiņā pēc peldes baseinā. 
randiņš uz soliņa ar nosalušām kājiņām 

4. Es no lietus nebaidos! 
 Neskatoties uz to, ka šogad vasara nelutina mūs ar siltu laiku, nobruņojieties ar lietusmēteļiem, siltām drēbēm un labu garīgo, un dodieties apmeklēt pilsētas svētkus dažādās Latvijas pusēs. Pilsētas svētkos ir unikāla iespēja dzirdēt dažādu mākslinieku koncertus bezmaksas, izbaudīt dažādas aktivitātes un maltītes, kā arī griezties dejā pie latviešu un ārzemju hītiem. Sekojiet notikumiem ārpus mājas un iesaistieties! 
iemīlējušies pie ūdenskrituma
 
5. Ienirsti mākslas pasaulē, ja Jūrā ir pār vēsu
Latvija ir bagāta ar dažādiem muzejiem, izstāžu zālēm, iepazīstiet kultūru, izziniet kopīgi vēsturi. Garīga pilnveidošanās un jaunas zināšanas noderēs ne tikai, lai paspīdētu savas potenciālās otrās pusītes acīs, bet arī, piemēram, lai spētu diskutēt ar kolēģiem par kultūras aktualitātēm. 
pie kafijas tases ar sirsniņām

6. Aroma terapija pie tējas vai kafijas tases 
Ja pēc garas darbadienas jūties ļoti noguris un nevēlies doties ārpus mājas, tas ir saprotams, bet neatstāj novārtā otru cilvēku, ar kuru nesen esi iepazinies, pavadot katru vakaru pie datora vai televizora ekrāna. Saņemies un uzaicini savu iecerēto uz netālu esošo kafejnīcu, izmanto tēju vai kafiju vilinošos aromātus, kā ieganstu jaunām sarunām, lai virzītu tālāk jaunās attiecības.  Tāpat neaizmirsti, ja jūs strādājat netālu viens no otra, varat kopīgi baudīt pusdienas. 
iepazīšanās pie kafijas krūzes

7. Kas meklē, tas atrod ne vien sēnes, bet arī mīlestību... 
Jau sen zināms fakts, ka sports paaugstina organisma vispārējo tonusu, uzlabo garastāvokli, tikpat zināms fakts, ka tikko pēc lietus ir vispatīkamāk skriet – dodieties kopīgā skrējienā, sajūtiet vasaras smaržu tikko pēc lietus. Ja neesat aktīvi sportisti – neaizmirstiet paņemt siltākus džemperīšus un termosu ar tēju, doties pastaigā pa mežu vai gar jūras krastu. Atpūta pie dabas, svaigs gaiss sniegs jums papildus enerģiju, uzlabos garastāvokli un liks pasmaidīt arī tad, ja sirdī kreņķis. 
 
8. Lai elpa aizraujas aiz sajūsmas 
Esat adrenalīna cienītāji? – Lieliski! Neaizmirstiet, ka Latvijā ir pieejamas dažādas aktivitātes kā kartingi, dažādi piedzīvojumu parki, kuros varat gūt adrenalīna devu visai nedēļai. 
romantisks piedzīvojums ar kartingiem

9. Drosmīgiem pieder pasaule jeb peldēties atļauts!
Ja tomēr ir neapturama vēlme nopeldēties jau šovasar, un abi nebaidāties no pēkšņā lietus, saposiet somu ar maiņas apģērbu, lai arī tad, ja salīsiet līdz pēdējam diedziņam, varētu pārģērbties sausās drēbēs, un dodaties peldēt lietū kaut vai ar visām drēbēm. Ūdens būs silts, bet Jūras krasts būs romantiski tukšs un piederēs tikai jums abiem...
romantiska tikšanās pie mola
 
Par spīti laikapstākļiem, arī lietainā vasarā vari atrast lieliskas randiņu nodarbes, kas palīdzēs iepazīt labāk otru cilvēku, un pavisam iespējams – atrast savu partneri uz mūžu. 
Tava Otrapuse.lv