Vai ir iespējams iepazīties internetā un izveidot nopietnas attiecības? Viedokļi un pieredzes ir dažādas. Tomēr Ilze un Edijs dalijās savā pieredzē, apstiprinot, ka attālums nav šķērslis, lai būtu kopā! Par to vairāk mums pastāstīja Ilze.

a

Mani otrapuse.lv mudināja piereģistrēties jaunas iepazīšanās, jo nesen bija izbeigtas iepriekšējās attiecības. Īsti nezinu vai ticēju, ka var atrast sev to Īsto Vienīgo internetā, bet ziņkāre bija liela un vēlme iepazīt jaunus cilvēkus arī. Īpaši uz kaut ko necerēju. Bija arī vairāki neveiksmīgi randiņi.

Savukārt Edijs tajā laikā dzīvoja Īrijā un meklēja sev Latvju meiteni, jo svešzemnieces negāja pie sirds. Tā kā es ļoti reti (praktiski nekad) pirmā neuzsāku saraksti, tad arī mūsu gadījumā Edijs uzrakstīja man pirmais. Viņam ļoti piesaistīja mans profila foto un līdz ar to nolēma mani uzrunāt. Tā nu mūsu sarakste sākās 2009. gada nogalē. Sarakstījāmies pāris mēnešus, Edijs mani aicināja ciemos uz Īriju nosvinēt Ziemassvētkus, bet es atteicos... tā arī pēc jaunā gada mūsu sarakste kļuva aizvien retāka un retāka, kamēr pārtrūka pavisam. Līdz pienāca 2010. gada Līgo svētki un tā kā man bija jāstrādā, tad, lai nedaudz īsinātu darba dienu iegāju otrapuse.lv un redzu, ka Edijs ir online. Nolēmu uzrakstīt un pajautāt “kā iet?” un tā mūsu sarakste atsākās. Pēc 2 nedēļām sekoja jautājums – Vai Tu mani precēsi? Es nedaudz samulsu un sākumā uzskatīju, ka tas ir joks, tāpēc atbildēju, ka vispirms vajag satikties, lai varētu dot atbildi. Un nu Edijs plānoja savu atvaļinājumu, lai dotos uz Latviju (jo tobrīd dzīvoja Anglijā) un mēs varētu satikies dzīvē.

2

Tas notika tā paša gada 4.septembrī, kad es viņu sagaidīju lidostā un uzreiz arī iepazinos ar viņa vecākiem, kuri arī bija atbraukuši uz lidostu. Uztraukums bija milzīgs, bet tas pārgāja līdz ko viens otru satikām. Laikam jau sapratām, ka sarakstoties esam stāstījuši patiesību viens otram (līdz ar to nebija nekādu nepatīkamu pārsteigumu). Nākamajā dienā devāmies atpūsties uz Saulkrastiem un tur arī man tika pasniegts saderināšanās gredzens un es uzreiz pateicu – Jā!

Tā mēs dzīvojām kopā, gan Latvijā, gan Anglijā, iepazinām viens otru tuvāk.  Lai gan esam pilnīgi atšķirīgi cilvēki pēc raksturiem, pēc uzskatiem un gaumes, un visām citām lietām, mēs atradām kopīgu valodu pieslīpējāmies viens otram ar vien vairāk un vairāk. Dzīvojot Anglijā izgājām ļoti daudz kam cauri un tas mūs satuvināja vēl vairāk. Tā kā es pēc dabas esmu ļoti viegli ievainojama būtne, tad Edijs mani iemācīja būt stiprai. Par ko esmu ļoti pateicīga viņam.  Savukārt, es Edijam esmu iemācījusi ģimeniskās vērtībās, kuras Edijs dzīvojot viens, bija jau aizmirsis un sen nebija izjutis.

zz

Un tā 2013.gada aprīlī atgriezāmies pavisam atpakaļ uz dzīvi Latvijā un 5.jūlijā svinējām kāzas. Kāzas bija lielas un burvīgas tuvāko draugu un radu lokā 2 dienu garumā. Šo notikumu joprojām atceramies ar ļoti patīkamām sajūtām un  katru gadu kāzu gada dienā iedzeram šampanieti, pārškirstam kāzu albumu un kliedējamies burvīgajās atmiņās.

Esam ļoti pateicīgi otrapuse.lv, ka mums bija tāda iespēja satikt vienam otru. Lai gan iepazīšanās portālu ir ļoti daudz, mēs satikāmies tieši šeit. Un visi vienmēr klausās mūsu laimes stāstu ar atplestām mutēm ☺Un jā, šogad 5. Jūlijā mums jau ir 5. kāzu gadu jubileja!!!