Skaistais, sirsnīgais Ziemassvētku laiks ir klāt! Ja esi šajā skaistajā laikā viens, bez otras pusītes, tad nereti var uznākt vientulības sajūta un pārdomas par dzīvi. Tā vietā, lai skumtu, uzbur svētku atmosfēru, tiekoties ar jauniepazītu partneri!

Bilde1

Pievērsieties labdarībai!
Svētki ir skaists laiks, lai padomātu ne tikai par sevi, savu privāto dzīvi, bet arī par citiem, kuriem dzīvē ir lielākas grūtības. Dodieties uz “Laimas” labdarības namiņu un piepildiet maznodrošināto ģimeņu bērnu sapņus. “Laimas” namiņā ir atrodamas bērnu vēlmes, kuras jums ir iespēja piepildīt. Vairāk lasi – https://www.laimasnamins.lv/

Izbaudiet svētku atmosfēru galvaspilsētā!
Ziemassvētku laiks Rīgā ir īpašs ar to, ka pilsētas centrs un Vecrīga ir krāšņi izdekorēta, bieži vien rodas sajūta, ka svētku dekorācijas ir iespaidīgākas par nesen aizvadīto festivālu “Staro Rīga”. Dodieties kopīgā pastaigā, lai apskatītu Ziemassvētku eglītes, piemēram, pie Melngalvja nama, Doma laukumā un citviet, kā arī spilgtos svētku rotājumus 11. novembra krastmalā.

riga1

Sasildieties!
Pēc garas pastaigas, lai sasildītos jums abiem noderēs ne tikai apskāvieni, bet arī karstvīns vai karstais upeņu dzēriens. Dodieties uz tirdziņu Doma laukumā, sajūtiet svētku atmosfēru un malkojiet karstos dzērienus viens otra klātbūtnē.

Baudiet kultūras pasākumus, nemaksājot ne centa!
Svētku laiks ir īpašs ar to, ka visās Latvijas pilsētās tiek piedāvāta plaša klāsta koncertprogrammas. Ja vēlies nedaudz ieekonomēt, tad droši izpēti dažādu augstskolu koru mājaslapas, sociālos tīklos, jo nereti dažādu augstskolu, kā arī kultūras centru kolektīvi piedāvā pasākumus pilnībā bez maksas. Klausies augsta līmeņa izpildītājus, nemaksājot ne centa!

paris1

Ziemassvētki senču gaumē!
Ja esat latviešu tradicionālās kultūras piekritēji vai vēlaties uzzināt kaut ko jaunu par mūsu senču tradīcijām un vēsturi, dodieties kopīgi uz Brīvdabas muzeja bluķa vilkšanas pasākumu, kas norisināsies 17. decembrī.

Mīlestība iet caur vēderu!
Radiet pozitīvu gaisotni un iepazīstiet viens otru tuvāk kopā pagatavojot svētku maltīti vai piparkūkas. Ēst gatavošana var būt pavisam jautrs process, īpaši, ja to dara kopā ar mīļu cilvēku.

dek

Sadedziniet liekās kalorijas!
Pēc piparkūku pārēšanās dodieties baudīt aktīvo atpūtu, piemēram, uz atpūtas centru “Lido”, kur varēsiet izslidoties no sirds patikas, tādā veidā varēsiet sadedzināt liekās kalorijas, kas būs uzņemtas gatavojot un baudot svētku maltīti.

Ja vēl neesi atradis cilvēku, ar kuru kopā pabūt svētku laikā, meklē savu īsto un vienīgo iepazīšanās portālā Otrapuse.lv!

Skaistus svētkus vēlot,
Tava Otrapuse.lv