Pirmais randiņš – pirmais iespaids! Ne tikai vizuālajam tēlam ir liela nozīme, bet arī sarunai. Tai ir jābūt tādai, lai jūs abi nevarētu vien sagaidīt otro randiņu, tāpēc ir svarīgi zināt, ko teikt vai neteikt, par kādām tēmām runāt, bet par kādām labāk paklusēt. Esam apkopojuši piecas galvenās tēmas, no kurām izvairīties pirmajā randiņā, lai tas noritētu veiksmīgi. 

2004

Iepriekšējās attiecības

Lielākā daļa cilvēku, kuri atsāk iepazīties neilgi pēc attiecību izbeigšanas, piemirst, ka stāstīšana par to, cik maz iepriekšējais draugs ir pievērsis tev uzmanību vai arī cik daudz laika iepriekšējā draudzene pavadīja laiku ar saviem draugiem, kamēr bija attiecībās ar tevi, ir liels NĒ! Ne tikai tas var atbaidīt otru cilvēku, bet otrs cilvēks var sākt domāt, ka vēl neesi ticis pāri iepriekšējām attiecībām. Svarīgi ir neuzdot ‘attiecību jautājumus’ arī otram. Lai gan tā pavisam noteikti ir svarīga tēma, atstāj to citai reizei, jo pirmais randiņš ir domāts, lai satuvinātos nevis bojātu garastāvokli, atceroties par nepatīkamiem momentiem. 

Reliģija un politika? Nē, paldies!
Ikviens zina, ka tēmas par reliģiju un politiku var izvērst ļoti nepatīkamas debates. Šīs tēmas iekļauj daudz viedokļu un ļoti bieži tie var izveidot pasīvās agresijas atmosfēru. Lai gan, meklējot cilvēku attiecībām, otra cilvēka viedoklis šajās tēmās varētu būt diezgan svarīgs, labāk atstāj šīs tēmas citai reizei. Toties, ja jau iepriekš zini, ka jūsu reliģiskie vai politiskie viedokļi un plāni sakrīt, šis varētu būt jauks satuvināšanās brīdis. 

20041

Naudas tēmu atstāj makā!
Nekādā gadījumā nejautā otram, cik viņš pelna. Šis jautājums ir pārāk rupjš un nepieklājīgs pirmajam randiņam. Nauda ir vēl viena nepatīkama tēma gan tiem, kuriem tās nav, gan tiem, kuriem tās ir daudz, jo otram var likties, ka tā ir lieta, kura tev attiecībās ir svarīga vai arī viņam var būt nepatīkami par šo tēmu runāt. Naudas pelnīšanas vietā, uzdod jautājumus par to, kur cilvēks strādā un ko gribētu darīt nākotnē. Šādā veidā varēsi ne tikai neuztraukties par to, ka vari otru aizvainot, bet arī iesākt interesantu sarunu un uzzināt vairāk par tavas potenciālās otrās pusītes hobijiem un mērķiem.  

20042

Kāzas – pārāk ātri, sekss – pārāk tieši!
Nav vajadzība aizbiedēt otru cilvēku ar runām par to, ka vēlies trīs bērnus. Ir labi runāt par attiecībām, bērniem un nākotni virspusēji, bet nekādā gadījumā nevelc no somas ārā kāzu plānošanas grāmatu un sarakstu ar potenciālajiem bērnu vārdiem. Lai neaizbiedētu otru cilvēku, vajadzētu izvairīties arī no jautājumiem par to, kādas viņi iztēlojas attiecības ar tevi pēc pieciem gadiem. Neviens nevēlas ne atbildēt uz jautājumiem par savu nevainības zaudēšanu, ne izvilkt no kabatas sarakstu ar visiem partneriem, kas ir bijuši. Ja tev ir kaut nedaudz veselā saprāta un pašcieņas, tu zini, ka uzsākt šie jautājumi nav labākā izvēle pirmajam randiņam. Kā arī, nejautā, vai viņi konkrētajā brīdī dodas arī uz citiem randiņiem. Šīs vēl nav nopietnas attiecības! 

20043

Drāmu atstāj citam laikam!
Atstāj visu negatīvo mājās un dodies uz randiņu ar pozitīvām domām! Visa randiņa laikā otram radīsies pirmais iespaids par tevi un tas noteiks, vai tiksieties atkal. Ģimenes drāmas un darba problēmas atstāj tālākiem randiņiem. Tev nav jārada ideja par to, ka tava dzīve ir perfekta, bet jāatceras, ka ir tēmas, kuras ir domātas psihologa kabinetam, ne pirmajam randiņam. Der atcerēties arī to, ka viss, kas saistīsies ar cilvēkiem, kurus otrs nepazīst, viņam nebūs interesants. Nestāsti savam randiņa biedram par mīlas trijstūri darbā vai savu draugu, kuram ir ļoti traumatiska ģimenes vēsture. Ir labi dalīties jautros stāstos, bet atceries neizplūst gari, bet izveidot pavisam īstu interesantu stāstiņu. Atceries pievērst visu savu uzmanību savam randiņu biedram, uzzināt par viņu pēc iespējas vairāk, neaizmirstot pastāstīt arī par sevi, aizmirsti par laiku un apkārt notiekošo. Pirmais randiņš ir domāts jums!

20045

Vēlot veiksmi nokļūt līdz otrajam randiņam
Tava Otrapuse.lv


Informācijas avots: Shebegan.com