Vairāk kā pirms 9 gadiem Uldis un Elīna iepazinās portālā Otrapuse.lv, sākotnēji abi nevarēja iedomāties, ka šādā veidā var atrast savu izredzēto, tomēr šobrīd abi ir precējušies 7 gadus, audzina 3 bērnus, kā arī ir pārliecināti, ka ir īstie viens priekš otra.

tttt

Kaimiņi iepazīstas internetā

Atbildot uz jautājumu, kas pamudināja reģistrēties iepazīšanās portālā Otrapuse.lv Elīna norāda, ka tie esot bijuši brīvie vasaras vakari, kā arī reklāma televīzijā, turpretī Uldim bija liela ziņkāre, ko iepazīšanās portālos var atrast, jo līdz tam viņš nebija izmēģinājis laimi virtuālajā vidē. Neviens no iepazīšanās stāsta varoņiem sākotnēji neticēja nopietnam iznākumam, Elīna norāda: ”Pirms randiņa nelikās, ka Uldis ir mans tips, jo profila fotogrāfijā viņam bija briesmīgs kepons. Vēlāk atklājies, ka tas ir uzvilkts bildes pēc”. Savukārt Uldis pat pēc pirmā randiņa neticēja nopietnam rezultātam, bet interese viņā tika iesēta.

Uldis sapratis, ka Elīna ir viņa īstā, ņemot vērā liktenīgas iezīmes – tuvo atrašanās vietu vienam no otra (abi sākotnēji dzīvoja 1 km attālumā), dzimto pusi, kā arī kopīgās intereses. Turpretī Elīna norāda, ka viņai, skatoties uz Uldi, iekšēji bijusi sajūta, ka nu tik būs, tāpat tiek novērtēts taureņu un aplidošanas posms. Pateicoties tam, ka abi sākotnēji bija kaimiņi, tas pamudināja ātri satikties klātienē garlaicīgajos vasaras vakaros.  

e2

Liktenīgās konfektes

Pirmais randiņš tika īstenots Elīnas daudzstāvu māju pagalmā. Abi bija vienojušies satikties uz nelielu brītiņu paēst konfektes. Par lielu pārsteigumu Elīnai – Uldis tiešām no somas izvilka ārā maisiņu ar konfektēm, abi sēdēja daudzstāvu māju pagalmā uz soliņa, runāja par dzīvi un baudīja konfekšu saldo garšu.

dddddddd

7 gadi laulībā

Ņemot vērā to, ka abi stāsta varoņi dzīvoja kilometra attālumā viens no otra un abi īrēja dzīvokļus – kopdzīve tika uzsākta ātri jau pēc diviem mēnešiem. Šos divus mēnešus Elīna baudīja aplidošanas periodu no Ulda, sākot ar ziedu pušķīšiem pastkastītē, dāvaniņām, pārsteiguma zvaniem, lai uz minūti Elīna nokāpj lejā pie mājas, kur Uldis viņu sagaidīja ar dažādām dāvaniņām, respektīvi, šajā periodā Elīna saņēma nepārtrauktus uzmanības apliecinājumus. Tā kā Elīna īrēja divistabu dzīvokli, savukārt Uldis – vienistabas dzīvokli, stāsta varoņi nolēma, ka Uldis pārcelsies dzīvot pie Elīnas. Pēc nepilna gada Uldis ar Elīnu atgriezās dzimtajā pusē, kur neilgi pēc tam iestūrēja laulības ostā un plānoja ģimenes pieaugumu. Viņu dzīvēs viss notika ātri, jo tika dzīvots pēc principa – “Ir- ir; nav-nav”. “Iepazīšanās, kāzas, bērni – mēs dzīvojām pēc šī plāna, šobrīd laulībā ir nodzīvoti septiņi gadi, un tagad jau esam pieci” norāda Elīna.

e7

Līdz pēdējam brīdim neticējām, ka atradīsim īsto iepazīšanās portālā
Elīnu un Uldi saista aktīvs dzīvesveids, makšķerēšana, sports, braukšana ar motociklu. Tā kā Uldis ir kaislīgs motobraucējs, tad braukāties patīk gan viņa sieviņai, gan bērniem. Kā norāda stāsta varoņi, tad katrs nākamais gads ir arvien labāks un labāks, ir patiesi jauki skatīties uz otru un saprast, ka mīlestība vēl joprojām aug un ik pa laikam taureņi palido. “Mēs skatāmies viens uz otru un varam pateikt, ka mēs esam viens otram domāti. Negaidīti iepazīšanās portāls Otrapuse.lv mūs saveda kopā, iepriekš nespējām iedomāties, ka mūsdienās tādā veidā ir iespējams satikt savu īsto un vienīgo.”

Bērzkalnu ģimene 

ģimene